Erhvervsrengøring på Fyn

M/K Service tilbyder erhvervsrengøring på Fyn med stor erfaring og ekspertise.

Altid høj kvalitet og rent arbejdsmiljø - på Fyn

Hos M/K Service udfører vi erhvervsrengøring på hele Fyn. Der er ikke den opgave, vi ikke kan klare, og vi sørger for at benytte os af effektive, skånsomme produkter, der kombinerer et godt resultat med respekt for miljøet. Vores medarbejdere har mange års erfaring og er dagligt ude hos store som små – hvor der udføres alt fra kontorrengøring til den helt store hovedrengøring.

Det er præcis op til jeres firma hvilke rengøringsopgaver, I ønsker vores hjælp til. Vi tilbyder bl.a. daglig rengøring, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds krav og behov for rengøring. Vi skræddersyer dermed en serviceaftale til jer med de rengøringsopgaver, der er relevante for jer. Vi tilbyder også rengøring med flere dages mellemrum samt ugerengøring – hvad end, der passer jer!

Vi har desuden stor erfaring med individuelle opgaver, hvis der skal gøres rent før, under og/eller efter en speciel begivenhed, eller hvis man blot ønsker en engangsrengøring. Derudover står vi også til rådighed, hvis kontoret trænger til en ekstra grundig hovedrengøring, hvor alt bliver rengjort til punkt og prikke. 

Arbejdsopgaver:

Vil du vide mere om erhvervsrengøring på Fyn?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores rengøringsservice. Vi står altid klar til en snak om mulighederne for jeres firma og et uforpligtende tilbud.