Erhvervsrengøring i Odense

M/K Service tilbyder erhvervsrengøring i Odense med stor erfaring og ekspertise. Kontakt os uforpligtende, for et tilbud på rengøring i jeres virksomhed.

Professionel rengøring for både små og store virksomheder

Få en skræddersyet rengøringsløsning, som passer til din virksomhed. Dagligt, ugentlig eller månedlig rengøring, vi tilbyder præcis den løsning, som passer til jer. Vi kan tilbyde den store hovedrengøring, som indebærer vinduespolering, gulvvask, aftørring af borde m.m. Hvis alt i behøver er en ugentlig gulvvask, så kan vi også sagtens finde et tilbud til jer på dette. Intet er for stort eller småt for os.

Har i et kommende arrangement i virksomheden, og ønsker at alt står rent og klar til begivenheden, så kan vi stå for rengøringen både før og efter arrangementet. På denne måde slipper i for oprydningen. Lyder dette interessant for jer? Kontakt os uforpligtende, og modtag et tilbud på rengøring i jeres virksomhed!

Erhvervsrengøring i Odense med respekt for miljøet

M/K service benytter sig udelukkende af miljøvenlige produkter til erhvervsrengøring i Odense og omegn. Vi sørger for, at du får et godt rengørings resultat, mens vi passer på miljøet. Vores personale har mange års erfaring med rengøring, uanset størrelsen på opgaven, så kan vi hjælpe jer. Du får en professionel rengøringsaftale helt uden binding. Ring til os på (+45) 60 19 23 80, og modtag et godt tilbud!

Arbejdsopgaver:

Vil du vide mere om erhvervsrengøring i Odense?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores rengøringsservice. Vi står altid klar til en snak om mulighederne for jeres firma og et uforpligtende tilbud. M/K Service ønsker at være den foretrukne partner til erhvervsrengøring, både i Odense og på resten af Fyn.