Erhvervsrengøring Svendborg

M/K Service har stor ekspertise med erhvervsrengøring i Svendborg. Vi tilbyder professionelle løsninger, skræddersyet efter jeres behov og ønsker. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring til din virksomhed.

Vi tilbyder erhvervsrengøring på hele Fyn

Hos M/K Service tilbyder vi erhvervsrengøring i Svendborg og resten af Fyn. Vi har stor erfaring fra branchen, og der er ikke en opgave vi ikke kan udføre. Vi har stor respekt for miljøet. Derfor benytter vi os af produkter som er skånsomme, men stadig lever op til vores standarder.
Vi kan klare alle størrelser af erhvervsrengøring, både de små og helt store. Så lige meget hvilken størrelse der er tale om, udfører vi alt fra aftørring af overflader til gulvvask og hovedrengøring.

Ønsker du at høre mere om vores erhvervsrengøring, kan du kontakte os på tlf. +45 60 19 23 80 eller via info@mkservice.one.

Få professionel erhvervsrengøring i Svendborg

Kontakt M/K Service og få et skræddersyet tilbud på erhvervsrengøring. Når vi kontaktes tager vi altid udgangspunkt i de ønsker og behov I har. Ud fra dem udvikles der et skræddersyet forløb på erhvervsrengøring. Hos os får du altid et professionelt resultat og en aftale helt uden binding.

Det er også muligt at bestille erhvervsrengøring i forbindelse med et arrangement i virksomheden. Ønsker I at der er pænt og rent, kan vi komme både før og efter jeres arrangement.

Arbejdsopgaver:

Vil du vide mere om erhvervsrengøring i Svendborg?

Har du spørgsmål til vores arbejde eller er du i tvivl om hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos os har du desuden altid mulighed for at modtage et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i din virksomhed.