Industrirengøring Fyn

M/K Service tilbyder industrirengøring på Fyn med stor erfaring og ekspertise. 

Professionel rengøring

Hos M/K Service udfører vi industrirengøring på hele Fyn. Der er ikke den opgave, vi ikke kan klare, og vi sørger for at benytte os af effektive, skånsomme produkter, der kombinerer et godt resultat med respekt for miljøet.

Vi kan hjælpe med et stort omfang af rengøringsydelser til industrien, hvor ingen opgave er for stor eller lille. Vi kan bl.a. hjælpe med rengøring af maskiner og tekniske anlæg, hvor det er vigtigt, at disse bliver vedligeholdt og rengjort af rengøringsspecialister. Vi bruger altid de korrekte produkter til rengøring af maskiner og anlæg, så mekanikken ikke bliver irriteret. 

Derudover kan vi bl.a. også hjælpe med rengøring af renrum og laboratorier, tanke og siloer, ventilation, skakte m.m. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne og hvordan vi kan hjælpe jeres industri med rengøringen. 

Arbejdsopgaver:

Vil du vide mere om industrirengøring på Fyn?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores rengøringsservice. Vi står altid klar til en snak om mulighederne for jeres firma og et uforpligtende tilbud.