Industrirengøring Odense

M/K Service tilbyder industrirengøring i Odense med stor erfaring og ekspertise. Kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud på rengøring.

Prof. rengøring

Vi tilbyder professionel rengøring for industrien, uanset størrelsen på opgaven, så kan vi hjælpe jer. I kan få en skræddersyet rengøringsløsning, som passer til jeres virksomhed. Ønsker i bare en engangs rengøring af hele virksomhed eller vil i aftale en fast daglig, ugentlig eller månedlig rengøring? Vi tilpasser os til jeres behov og ønsker, så i får præcis den løsning, som passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder rengøring af maskiner, tekniske anlæg m.m. og vi bruger de helt rigtige rengøringsmidler, så vi ikke irritere mekanikken i maskinerne. Vi bruger udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, så vi passer på miljøet, samtidig med at du får et godt rengørings resultat.

Er du i tvivl om vores service, og om vi kan håndtere rengøringen af din virksomhed? Kontakt os uforpligtende, og hør nærmere om den service vi tilbyder.

Industrirengøring i Odense for både store og små virksomheder

M/K Service tilbyder professionel industrirengøring for både store og små virksomheder, uanset jeres behov og ønsker, så kan vi hjælpe jer. Vi kan bl.a. hjælpe med rengøring af renrum og laboratorier, tanke og siloer, ventilation, skakte m.m. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne og hvordan vi kan hjælpe jeres industri med rengøringen.

Arbejdsopgaver:

Vil du vide mere om industrirengøring i Odense?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores rengøringsservice. Vi står altid klar til en snak om mulighederne for jeres firma og et uforpligtende tilbud.