Kontorrengøring Svendborg

M/K Service tilbyder kontorrengøring i Svendborg. Vi har stort ekspertise og erfaring, så du er sikret et godt resultater hver gang. Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på kontorrengøring i din virksomhed.

Kontorrengøring til jeres behov

Har I brug for et professionelt rengøringsfirma til at varetage jeres kontorrengøring i Svendborg? Så skal I vælge M/K Service. Vi skræddersyr vores kontorrengøring ud fra jeres behov og ønsker. I kan derfor få rengøring dagligt, ugentligt eller månedligt. Vi tilbyder desuden alt fra hovedrengøring til vinduespolering. Hvad end jeres kontor er stort eller småt, har vi en løsning til jer.

Hos M/K Service benytter vi os kun at miljøvenlige produkter. På den måde får du ikke kun en professionel kontorrengøring; du får også en rengøring med ekstra god samvittighed.
Vores produkter er altid af høj kvalitet, som afspejler vores standard. Vi går nemlig hverken på kompromis med resultatet eller miljøet.

Professionel kontorrengøring der kan ses

Det er altid rarest at møde ind på et pænt og rent kontor. Lad M/K Service stå for jeres kontorrengøring og modtag en professionel rengøring af jeres kontor, hver gang! Vi overholder altid vores aftaler og gør en dyd ud af at I finder vores kontorrengøring attraktivt.

Når I vælger M/K Service til at varetage jeres kontorrengøring får I:

  • Professionel rengøring
  • Erfaren personale
  • Skræddersyet løsninger
  • Miljøvenlige produkter
  • Tilfredshedsgaranti

I har også mulighed for at bestille os til kontorrengøring ved engangsbegivenheder. Her kan vi varetage rengøringen både før og efter arrangementet. Vi tilbyder også erhvervsrengøring og industrirengøring.

Arbejdsopgaver:

Vil du vide mere om kontorrengøring i Svendborg?

Har du spørgsmål til vores arbejde eller ønsker du yderligere information om vores kontorrengøring? Du er altid velkommen til at kontakte os og modtage et uforpligtende tilbud.