Rengøringsfirma Svendborg

M/K Service er dit rengøringsfirma i Svendborg. Vi tilbyder rengøringsservices for virksomheder på hele Fyn. En ren virksomhed er vigtig og derfor tilbyder vi fleksible aftaler.
Kontakt dit rengøringsfirma i Svendborg nu.

Dit rengøringsfirma i Svendborg

Vi ønsker at være det foretrukne rengøringsfirma i Svendborg og på resten af Fyn og derfor er vores motto “For os gælder det om at hjælpe vores kunders forretning med at blive en succes, og det sker bedst i rene omgivelser.” Hos M/K Service tilbyder vi både rengøring for erhverv og industri.

Vi er et stabil og professionelt rengøringsfirma, som altid lever op til og holder aftaler. Når I vælger M/K Service som jeres rengøringsfirma, får I mere tid og ro til at varetage jeres arbejde i stedet for rengøring.

Professionelt og miljøvenligt

Hos M/K Service går vi op i miljøet, derfor benytter vi os også kun at miljøvenlige produkter til vores rengøring. Vores personale har alle erfaring fra branchen, så du altid er sikker på at modtage et rent og pænt resultat.
Vi tilbyder en professionel rengøringsaftale helt uden binding. Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. +45 60 19 23 80 eller skriv på info@mkservice.one.
Vi er dit rengøringsfirma for både små og store virksomheder. Ud fra jeres behov, finder vi frem til den bedste løsning for jer. Hvad end I har brug for daglig eller månedlig rengøring, tilbyder alt fra hovedrengøring til vinduespolering.
Læs mere om hvad vi kan tilbyde for henholdsvis
 erhvervsrengøring og industrirengøring.

Arbejdsopgaver:

Vil du vide mere om vores rengøringsfirma?

Har du spørgsmål til vores rengøringsservice, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på vejledning eller en snak om hvad vi kan tilbyde din virksomhed.