Om M/K Service

Vi er fleksible og yder alt hjælp inden for industri- og erhvervsrengøring.

Om M/K Service

M/K Service er et stabilt rengøringsfirma på Fyn, som står klar til at hjælpe dit firma med jeres rengøring. Med vores service får du både grundig og gennemført rengøring hver gang til den helt rigtige pris. Vi tilbyder industri- og erhvervsrengøring på hele Fyn.

Vi hjælper jeres virksomhed med at få tid og ro til det, I gør bedst! Vi er diskrete, kompetente og hurtige. Vi klarer rengøringen i jeres domicil, uanset om det drejer sig om køkkenet, kontoret eller andre arealer i virksomheden. Kort sagt: Vi yder alt hjælp inden for erhvervs- og industrirengøring!

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores rengøringsservice. Vi står altid klar til en snak om mulighederne for jeres firma og et uforpligtende tilbud.

Professionel rengøring

For M/K Service gælder det om at hjælpe vores kunders forretning med at blive en succes!

M/K Service er opstartet i 2018 og har sidenhen vokset med mange virksomheder som kunder, der er glade for vores erfarne og perfektionistiske rengøring. Vi er pt. 7 ansatte, som gør rent til punkt og prikke præcis efter kundens ønsker og behov. Vi holder til i Tommerup og kører gerne Fyn rundt for at hjælpe med at få det hele til at skinne igen!

Vores målsætning er at være og blive anerkendt som en professionel rengøringsløsning til vores kunder i erhvervslivet. Vi sørger altid for at udføre rengøringen på kundens præmisser: Hvilke steder ønsker kunden, der skal gøres rent, og hvor ofte skal der gøres rent? 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores rengøringsservice. Sammen finder vi en god løsning, så I altid arbejder i rene omgivelser.